Ranskalainen brasserie 100 metrin korkeudessa

Helsingin Kalasatamaan Horisontti-toimistopilvenpiirtäjään avautuu 30.4.2025 uusi ja samalla Helsingissä korkeimmalle sijoittuva ravintola, joka tuo alueelle kansainvälistä ja urbaania sykettä. BISOUBISOU brasserie & bar yhdistää ranskalaisen brasserien perinteet ja New Yorkin mutkattoman asenteen. ’French tradition, New York attitude’ kiteyttää täydellisesti ravintolan tunnelman.

Teemu Aura, Maiju Åstedt ja Riku Stenros Khoshnami haluavat uudella ravintola-avauksellaan nostaa Kalasataman ravintolatarjonnan uudelle tasolle.

“Me halutaan aidosti rikastuttaa stadilaisten elämää. Tuoda kaupunkikuvaan ruokaturisteja, herättää keskustelua, hassutella ja olla puheenaiheena.”, Teemu, Maiju ja Riku toteavat yhdestä suusta.

Yrittäjäkolmikon aikaisempia onnistumisia ovat ravintolat Albina, Mat Distrikt ja Le Coucou Vert.

Urbaani ilmapiiri tekee ravintolasta täydellisen kohtaamispaikan niin työpäivän aikana kuin sen jälkeen. Tavoitteena on tuoda Kalasatamaan eläväinen after work -kulttuuri, joka houkuttelee niin lähialueen asukkaita kuin koko kaupunkia. Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet tekevät ravintolasta luontevan paikan kohtaamisille, oli kyseessä sitten työtapaaminen, ystävien illanvietto tai spontaani piipahdus lasilliselle.

BISOUBISOU brasserie & bar palvelee asiakkaitaan maanantaista lauantaihin illallisella sekä tarjoten business-lounasta myös niille, jotka eivät halua puhua busineksestä lounaalla. Ravintolasaliin kuljetaan 50-paikkaisen baarin läpi.

Ranskalaisen keittiön klassikoita Manhattanin rajoja rikkovalla energialla kokataan 24. kerroksessa, 100 metrin korkeudella. Näkymää kaupungin katoille ja aukeavaan saaristoon katsellaan 60-paikkaiselta, ympärivuotisessa käytössä olevalta lasiverannalta.

BISOUBISOU brasserie & bar, Hermannin rantatie 9A, 24. kerros. Kotisivut

Lähde: Bisoubisou