Kortteliravintola LaBra avasi ovensa Helsingin Eerikinkadulla, tarjoten maanläheisiä makuja ja korttelitunnelmaa historiallisen, 100-vuotiaan rakennuksen kivijalassa.
Ravintola yhdistää Välimeren lämmön ja pohjoismaiset vivahteet. Keittiömestari Serpil Yilmaz korostaa rohkeita makuja ja tuoreita raaka-aineita. LaBra palvelee lounas- ja illallisaikaan.
LaBra on lämminhenkinen ja tyylikkäästi toteutettu ravintola, jossa yhdistyvät Välimeren lämpö ja pohjoismaiset vivahteet herkullisella tavalla. Ravintolan tunnelma on lämmin ja kutsuva, ja intohimoinen tiimi tekee jokaisesta vierailusta erityisen. Ravintola LaBra palvelee naapuruston työntekijöitä ja asukkaita.
”Alueen kilpailuun vastaamme tarjoamalla jotain erilaista, sillä vastaavanlaista ravintolaa ei ole lähialueella. Ruokalistamme sisältää huolella valittuja, sesongin tuoreimpia raaka-aineita, ja tarjoamme tuotteita, jotka yllättävät ja ihastuttavat”, kertoo asiakkuuspäällikkö Eija Kinnunen
Taidokkaasti, ilolla ja intohimolla keittiötä johtaa keittiömestari Serpil Yilmaz, jonka ruokafilosofia kiteytyy rohkeisiin makuihin ja tuoreisiin raaka-aineisin.
LaBra on avoinna lounaalla maanantaista perjantaihin klo 11–14.30 ja after work-aikaan sekä iltaisin keskiviikosta lauantaihin. À la carte –illallista tarjotaan keskiviikosta torstaihin klo 16–21 sekä perjantaista lauantaihin klo 16–22. Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja loistavasta seurasta. LaBra on Compass Group Suomen uusi ravintola.
Ravintola LaBra, Eerikinkatu 32
Lähde: LaBra
Kuva: Ari Rask